Antonymer.nu logotyp

Antonymer till jordbo

Antonymer till jordbo

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till jordbo:

Mer information om ordet jordbo

Ordet jordbo består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet jordbo i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 16 poäng.

Engelsk översättning av jordbo

Den engelska översättningen av det svenska ordet jordbo är earthling.

Andra sätt att hitta antonymer till jordbo

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till jordbo kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till jordbo, eller vad som är motsatsen till själva ordet jordbo. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller jordbo. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till jordbo, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till jordbo, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till jordbo.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är utomjording en antonym till jordbo, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till jordbo.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)