Antonymer.nu logotyp

Antonymer till slug

Antonymer till slug

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till slug:

Mer information om ordet slug

Ordet slug består av totalt 4 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet slug i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 7 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 9 poäng.

Engelsk översättning av slug

Den engelska översättningen av det svenska ordet slug är (på ett omärkligt sätt) crafty, shrewd, astute, sly, cunning.

Andra sätt att hitta antonymer till slug

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till slug kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till slug, eller vad som är motsatsen till själva ordet slug. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller slug. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till slug, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till slug, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till slug.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är okonstlad en antonym till slug, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till slug.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)