Antonymer.nu logotyp

Antonymer till utomjording

Antonymer till utomjording

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till utomjording:

Mer information om ordet utomjording

Ordet utomjording består av totalt 11 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet utomjording i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 25 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 25 poäng.

Engelsk översättning av utomjording

Den engelska översättningen av det svenska ordet utomjording är alien, extraterrestrial, extra-terrestrial.

Ordet utomjordings popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet utomjording sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till utomjording

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till utomjording kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till utomjording, eller vad som är motsatsen till själva ordet utomjording. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller utomjording. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till utomjording, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till utomjording, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till utomjording.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är utomjording en antonym till både jordbo och jordling, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till utomjording.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)