Antonymer.nu logotyp

Antonymer till ärlig

Antonymer till ärlig

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till ärlig:

Mer information om ordet ärlig

Ordet ärlig består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet ärlig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 10 poäng.

Engelsk översättning av ärlig

Den engelska översättningen av ordet ärlig är annual, yearly.

Ordet ärligs popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet ärlig sker det i snitt varje månad ungefär 1000 antal sökningar.

Närmeord till ärlig

Ord som innehåller eller liknar ärlig: konstnärlig, ofarlig, okonstnärlig

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till ärlig

ärlig antonymer
motsats till ärlig
förklaring ärlig
ärlig tvärtom
ärlig motsatsord
stavning ärlig

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är korrumperad en antonym till ärlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)