Antonymer.nu logotyp

Antonymer till avgasa

Antonymer till avgasa

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till avgasa:

Mer information om ordet avgasa

Ordet avgasa består av totalt 6 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet avgasa i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 9 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till avgasa

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till avgasa kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till avgasa, eller vad som är motsatsen till själva ordet avgasa. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller avgasa. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till avgasa, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till avgasa, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till avgasa.

Närmeord till avgasa

Ord som innehåller eller liknar avgasa: avgasning


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är smitta ned en antonym till avgasa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till avgasa.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)