Antonymer.nu logotyp

Antonymer till beredd

Antonymer till beredd

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till beredd:

Mer information om ordet beredd

Ordet beredd består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet beredd i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av beredd

Den engelska översättningen av det svenska ordet beredd är prepared, ready.

Ordet beredds popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet beredd sker det i snitt varje månad ungefär 2400 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till beredd

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till beredd kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till beredd, eller vad som är motsatsen till själva ordet beredd. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller beredd. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till beredd, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till beredd, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till beredd.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är beredd en antonym till både oförberedd och ovillig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till beredd.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)