Antonymer.nu logotyp

Antonymer till dilettantisk

Antonymer till dilettantisk

Vi kunde hitta totalt en antonym till dilettantisk:

Mer information om ordet dilettantisk

Ordet dilettantisk består av totalt 12 bokstäver, varav 8 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet dilettantisk i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 14 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konstnärlig en antonym till dilettantisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)