Antonymer.nu logotyp

Antonymer till eskalera

Antonymer till eskalera

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till eskalera:

Mer information om ordet eskalera

Ordet eskalera består av totalt 8 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet eskalera i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Ordet eskaleras popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet eskalera sker det i snitt varje månad ungefär 880 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till eskalera

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till eskalera kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till eskalera, eller vad som är motsatsen till själva ordet eskalera. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller eskalera. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till eskalera, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till eskalera, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till eskalera.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är eskalera en antonym till både försvagas och vekna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till eskalera.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)