Antonymer.nu logotyp

Antonymer till gå åt olika håll

Antonymer till gå åt olika håll

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till gå åt olika håll:

Mer information om ordet gå åt olika håll

Ordet gå åt olika håll består av totalt 13 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet gå åt olika håll i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 28 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 31 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till gå åt olika håll

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till gå åt olika håll kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till gå åt olika håll, eller vad som är motsatsen till själva ordet gå åt olika håll. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller gå åt olika håll. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till gå åt olika håll, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till gå åt olika håll, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till gå åt olika håll.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är gå åt olika håll en antonym till både konvergera och sammanstråla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till gå åt olika håll.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)