Antonymer.nu logotyp

Antonymer till grundlagsstridig

Antonymer till grundlagsstridig

Vi kunde hitta totalt en antonym till grundlagsstridig:

Mer information om ordet grundlagsstridig

Ordet grundlagsstridig består av totalt 16 bokstäver, varav 12 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet grundlagsstridig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 21 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 23 poäng.

Engelsk översättning av grundlagsstridig

Den engelska översättningen av ordet grundlagsstridig är unconstitutional.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konstitutionell en antonym till grundlagsstridig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)