Antonymer.nu logotyp

Antonymer till helt

Antonymer till helt

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till helt:

Mer information om ordet helt

Ordet helt består av totalt 4 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet helt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 6 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 7 poäng.

Engelsk översättning av helt

Den engelska översättningen av det svenska ordet helt är wholly, completely, entirely.

Ordet helts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet helt sker det i snitt varje månad ungefär 590 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till helt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till helt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till helt, eller vad som är motsatsen till själva ordet helt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller helt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till helt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till helt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till helt.

Närmeord till helt

Ord som innehåller eller liknar helt: helt annan, helt i sin ordning, helt korrekt


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är helt en antonym till både delvis och till en del, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till helt.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)