Antonymer.nu logotyp

Antonymer till inrikes

Antonymer till inrikes

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till inrikes:

Mer information om ordet inrikes

Ordet inrikes består av totalt 7 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet inrikes i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 9 poäng.

Engelsk översättning av inrikes

Den engelska översättningen av det svenska ordet inrikes är domestic.

Ordet inrikess popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet inrikes sker det i snitt varje månad ungefär 210 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till inrikes

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till inrikes kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till inrikes, eller vad som är motsatsen till själva ordet inrikes. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller inrikes. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till inrikes, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till inrikes, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till inrikes.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är utrikes en antonym till inrikes, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till inrikes.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)