Antonymer.nu logotyp

Antonymer till koppla av

Antonymer till koppla av

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till koppla av:

Mer information om ordet koppla av

Ordet koppla av består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet koppla av i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 20 poäng.

Engelsk översättning av koppla av

Den engelska översättningen av ordet koppla av är relax.

Ordet koppla avs popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet koppla av sker det i snitt varje månad ungefär 320 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till koppla av

koppla av antonymer
motsats till koppla av
förklaring koppla av
koppla av tvärtom
koppla av motsatsord
stavning koppla av

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är koppla av en antonym till både arbeta och jäkta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till koppla av.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)