Antonymer.nu logotyp

Antonymer till koppla in

Antonymer till koppla in

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till koppla in:

Mer information om ordet koppla in

Ordet koppla in består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet koppla in i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 15 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 18 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till koppla in

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till koppla in kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till koppla in, eller vad som är motsatsen till själva ordet koppla in. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller koppla in. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till koppla in, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till koppla in, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till koppla in.

Närmeord till koppla in

Ord som innehåller eller liknar koppla in: koppla av, koppla ifrån, koppla ur


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är koppla in en antonym till både dra ur proppen och dra ur sladden, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till koppla in.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)