Antonymer.nu logotyp

Antonymer till korpsvart

Antonymer till korpsvart

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till korpsvart:

Mer information om ordet korpsvart

Ordet korpsvart består av totalt 9 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet korpsvart i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till korpsvart

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till korpsvart kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till korpsvart, eller vad som är motsatsen till själva ordet korpsvart. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller korpsvart. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till korpsvart, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till korpsvart, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till korpsvart.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är korpsvart en antonym till både bländvit och kritvit, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till korpsvart.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)