Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kosta

Antonymer till kosta

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till kosta:

Mer information om ordet kosta

Ordet kosta består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet kosta i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av kosta

Den engelska översättningen av ordet kosta är (även bildligt "kräva, fordra") cost.

Ordet kostas popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet kosta sker det i snitt varje månad ungefär 2900 antal sökningar.

Närmeord till kosta

Ord som innehåller eller liknar kosta: evakostym, kostbar, kostnad, kostnadsfri, kostsam, kostymnisse

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till kosta

kosta antonymer
motsats till kosta
förklaring kosta
kosta tvärtom
kosta motsatsord
stavning kosta

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kosta en antonym till både avkasta och inbringa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kosta.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)