Antonymer.nu logotyp

Antonymer till lagfästa

Antonymer till lagfästa

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till lagfästa:

Mer information om ordet lagfästa

Ordet lagfästa består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet lagfästa i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 15 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.

Engelsk översättning av lagfästa

Den engelska översättningen av det svenska ordet lagfästa är confirm by law.

Andra sätt att hitta antonymer till lagfästa

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till lagfästa kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till lagfästa, eller vad som är motsatsen till själva ordet lagfästa. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller lagfästa. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till lagfästa, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till lagfästa, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till lagfästa.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är lagfästa en antonym till både ogilla och underkänna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till lagfästa.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)