Antonymer.nu logotyp

Antonymer till moralisk

Antonymer till moralisk

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till moralisk:

Mer information om ordet moralisk

Ordet moralisk består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet moralisk i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 13 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 14 poäng.

Engelsk översättning av moralisk

Den engelska översättningen av ordet moralisk är moral.

Ordet moralisks popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet moralisk sker det i snitt varje månad ungefär 880 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till moralisk

moralisk antonymer
motsats till moralisk
förklaring moralisk
moralisk tvärtom
moralisk motsatsord
stavning moralisk

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är korrumperad en antonym till moralisk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)