Antonymer.nu logotyp

Antonymer till ofruktsam

Antonymer till ofruktsam

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till ofruktsam:

Mer information om ordet ofruktsam

Ordet ofruktsam består av totalt 9 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet ofruktsam i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 19 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Engelsk översättning av ofruktsam

Den engelska översättningen av det svenska ordet ofruktsam är unfruitful, unfertile.

Andra sätt att hitta antonymer till ofruktsam

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till ofruktsam kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till ofruktsam, eller vad som är motsatsen till själva ordet ofruktsam. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller ofruktsam. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till ofruktsam, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till ofruktsam, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till ofruktsam.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är som ger bördighet en antonym till ofruktsam, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till ofruktsam.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)