Antonymer.nu logotyp

Antonymer till ojävig

Antonymer till ojävig

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till ojävig:

Mer information om ordet ojävig

Ordet ojävig består av totalt 6 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet ojävig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 21 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Engelsk översättning av ojävig

Den engelska översättningen av det svenska ordet ojävig är unbiased, impartial.

Andra sätt att hitta antonymer till ojävig

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till ojävig kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till ojävig, eller vad som är motsatsen till själva ordet ojävig. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller ojävig. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till ojävig, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till ojävig, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till ojävig.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är ojävig en antonym till både orättvis och osaklig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till ojävig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)