Antonymer.nu logotyp

Antonymer till överskatta

Antonymer till överskatta

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till överskatta:

Mer information om ordet överskatta

Ordet överskatta består av totalt 10 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet överskatta i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Engelsk översättning av överskatta

Den engelska översättningen av det svenska ordet överskatta är overestimate, overrate.

Andra sätt att hitta antonymer till överskatta

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till överskatta kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till överskatta, eller vad som är motsatsen till själva ordet överskatta. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller överskatta. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till överskatta, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till överskatta, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till överskatta.

Närmeord till överskatta

Ord som innehåller eller liknar överskatta: överskattning


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är överskatta en antonym till både alltför låg beräkning och underskattning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till överskatta.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)