Antonymer.nu logotyp

Antonymer till realist

Antonymer till realist

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till realist:

Mer information om ordet realist

Ordet realist består av totalt 7 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet realist i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 7 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av realist

Den engelska översättningen av det svenska ordet realist är realist.

Andra sätt att hitta antonymer till realist

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till realist kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till realist, eller vad som är motsatsen till själva ordet realist. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller realist. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till realist, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till realist, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till realist.

Närmeord till realist

Ord som innehåller eller liknar realist: realistisk


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är idealist en antonym till realist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)