Antonymer.nu logotyp

Antonymer till skild

Antonymer till skild

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till skild:

Mer information om ordet skild

Ordet skild består av totalt 5 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet skild i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 7 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av skild

Den engelska översättningen av det svenska ordet skild är divorced, separated.

Andra sätt att hitta antonymer till skild

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till skild kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till skild, eller vad som är motsatsen till själva ordet skild. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller skild. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till skild, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till skild, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till skild.

Närmeord till skild

Ord som innehåller eller liknar skild: avskilja, enskild, inte särskilt många, meningsskiljaktighet, särskild, skilja, skilja sig åt


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är samma en antonym till skild, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till skild.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)