Antonymer.nu logotyp

Antonymer till spontan

Antonymer till spontan

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till spontan:

Mer information om ordet spontan

Ordet spontan består av totalt 7 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet spontan i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Engelsk översättning av spontan

Den engelska översättningen av det svenska ordet spontan är spontaneous.

Andra sätt att hitta antonymer till spontan

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till spontan kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till spontan, eller vad som är motsatsen till själva ordet spontan. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller spontan. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till spontan, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till spontan, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till spontan.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konstlad en antonym till spontan, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)