Antonymer.nu logotyp

Antonymer till stressad

Antonymer till stressad

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till stressad:

Mer information om ordet stressad

Ordet stressad består av totalt 8 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet stressad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av stressad

Den engelska översättningen av det svenska ordet stressad är stressed.

Ordet stressads popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet stressad sker det i snitt varje månad ungefär 480 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till stressad

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till stressad kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till stressad, eller vad som är motsatsen till själva ordet stressad. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller stressad. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till stressad, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till stressad, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till stressad.

Närmeord till stressad

Ord som innehåller eller liknar stressad: stressa


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är avspänd en antonym till stressad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)