Antonymer.nu logotyp

Antonymer till ta ur

Antonymer till ta ur

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till ta ur:

Mer information om ordet ta ur

Ordet ta ur består av totalt 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet ta ur i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 6 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 7 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till ta ur

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till ta ur kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till ta ur, eller vad som är motsatsen till själva ordet ta ur. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller ta ur. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till ta ur, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till ta ur, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till ta ur.

Närmeord till ta ur

Ord som innehåller eller liknar ta ur: bryta upp, kasta upp, smita ut


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är inkludera en antonym till ta ur, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till ta ur.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)