Antonymer.nu logotyp

Antonymer till tiga

Antonymer till tiga

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till tiga:

Mer information om ordet tiga

Ordet tiga består av totalt 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet tiga i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 5 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 5 poäng.

Engelsk översättning av tiga

Den engelska översättningen av det svenska ordet tiga är keep silent.

Andra sätt att hitta antonymer till tiga

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till tiga kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till tiga, eller vad som är motsatsen till själva ordet tiga. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller tiga. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till tiga, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till tiga, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till tiga.

Närmeord till tiga

Ord som innehåller eller liknar tiga: egennyttiga


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konversera en antonym till tiga, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)