Antonymer.nu logotyp

Antonymer till alltså

Antonymer till alltså

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till alltså:

Mer information om ordet alltså

Ordet alltså består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet alltså i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Engelsk översättning av alltså

Den engelska översättningen av det svenska ordet alltså är (vid sammanfattning eller precisering av det som sagts) in other words, accordingly, consequently, that is to say, thus, therefore.

Ordet alltsås popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet alltså sker det i snitt varje månad ungefär 2900 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till alltså

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till alltså kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till alltså, eller vad som är motsatsen till själva ordet alltså. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller alltså. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till alltså, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till alltså, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till alltså.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är alltså en antonym till både ändå och i alla fall, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till alltså.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)