Antonymer.nu logotyp

Antonymer till trots detta

Antonymer till trots detta

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till trots detta:

Mer information om ordet trots detta

Ordet trots detta består av totalt 10 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet trots detta i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till trots detta

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till trots detta kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till trots detta, eller vad som är motsatsen till själva ordet trots detta. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller trots detta. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till trots detta, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till trots detta, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till trots detta.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är alltså en antonym till trots detta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)