Antonymer.nu logotyp

Antonymer till anträffbar

Antonymer till anträffbar

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till anträffbar:

Mer information om ordet anträffbar

Ordet anträffbar består av totalt 10 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet anträffbar i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 22 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Engelsk översättning av anträffbar

Den engelska översättningen av det svenska ordet anträffbar är available.

Andra sätt att hitta antonymer till anträffbar

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till anträffbar kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till anträffbar, eller vad som är motsatsen till själva ordet anträffbar. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller anträffbar. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till anträffbar, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till anträffbar, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till anträffbar.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är obefintlig en antonym till anträffbar, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)