Antonymer.nu logotyp

Antonymer till för

Antonymer till för

Vi kunde hitta totalt fyra antonymer (motsatsord) till för:

Mer information om ordet för

Ordet för består av totalt 3 bokstäver, varav 2 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet för i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av för

Den engelska översättningen av det svenska ordet för är went, travelled.

Ordet förs popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet för sker det i snitt varje månad ungefär 8100 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till för

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till för kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till för, eller vad som är motsatsen till själva ordet för. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller för. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till för, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till för, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till för.

Närmeord till för

Ord som innehåller eller liknar för: återinföra, föraktad, föråldrad, föränderlig, förbättra, förbise, fördärva, fördel, fördomsfullhet, företagsam, förhindra, förhindrade, förhoppningsfull, förkastlig, förkorta, förkunnande, förlänga, förlåtande


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är för en antonym till både akter och akter (sjöfart), beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till för.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)