Antonymer.nu logotyp

Antonymer till avbruten

Antonymer till avbruten

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till avbruten:

Mer information om ordet avbruten

Ordet avbruten består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet avbruten i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.

Engelsk översättning av avbruten

Den engelska översättningen av ordet avbruten är broken off, discontinued, interrupted, terminated.

Ordet avbrutens popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet avbruten sker det i snitt varje månad ungefär 170 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till avbruten

avbruten antonymer
motsats till avbruten
förklaring avbruten
avbruten tvärtom
avbruten motsatsord
stavning avbruten

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kontinuerlig en antonym till avbruten, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)