Antonymer.nu logotyp

Antonymer till enas

Antonymer till enas

Vi kunde hitta totalt fem antonymer (motsatsord) till enas:

Mer information om ordet enas

Ordet enas består av totalt 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet enas i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 4 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 4 poäng.

Engelsk översättning av enas

Den engelska översättningen av det svenska ordet enas är unite.

Andra sätt att hitta antonymer till enas

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till enas kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till enas, eller vad som är motsatsen till själva ordet enas. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller enas. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till enas, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till enas, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till enas.

Närmeord till enas

Ord som innehåller eller liknar enas: enastående


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är enas en antonym till både avvika och inte stämma överens, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till enas.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)