Antonymer.nu logotyp

Antonymer till vara olika

Antonymer till vara olika

Vi kunde hitta totalt åtta antonymer (motsatsord) till vara olika:

Mer information om ordet vara olika

Ordet vara olika består av totalt 9 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet vara olika i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 15 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till vara olika

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till vara olika kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till vara olika, eller vad som är motsatsen till själva ordet vara olika. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller vara olika. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till vara olika, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till vara olika, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till vara olika.

Närmeord till vara olika

Ord som innehåller eller liknar vara olika: vara olik


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är vara olika en antonym till både bli ense och enas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till vara olika.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)