Antonymer.nu logotyp

Antonymer till feminist

Antonymer till feminist

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till feminist:

Mer information om ordet feminist

Ordet feminist består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet feminist i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 13 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 12 poäng.

Engelsk översättning av feminist

Den engelska översättningen av det svenska ordet feminist är feminist.

Ordet feminists popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet feminist sker det i snitt varje månad ungefär 3600 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till feminist

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till feminist kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till feminist, eller vad som är motsatsen till själva ordet feminist. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller feminist. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till feminist, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till feminist, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till feminist.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är antifeminist en antonym till feminist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till feminist.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)