Antonymer.nu logotyp

Antonymer till finkänslighet

Antonymer till finkänslighet

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till finkänslighet:

Mer information om ordet finkänslighet

Ordet finkänslighet består av totalt 13 bokstäver, varav 9 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet finkänslighet i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 24 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 24 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till finkänslighet

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till finkänslighet kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till finkänslighet, eller vad som är motsatsen till själva ordet finkänslighet. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller finkänslighet. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till finkänslighet, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till finkänslighet, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till finkänslighet.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är indiskretion en antonym till finkänslighet, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)