Antonymer.nu logotyp

Antonymer till all right

Antonymer till all right

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till all right:

Mer information om ordet all right

Ordet all right består av totalt 8 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet all right i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 13 poäng.

Engelsk översättning av all right

Den engelska översättningen av det svenska ordet all right är (anger att man accepterar något) all right.

Andra sätt att hitta antonymer till all right

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till all right kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till all right, eller vad som är motsatsen till själva ordet all right. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller all right. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till all right, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till all right, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till all right.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är all right en antonym till både dålig och oacceptabel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till all right.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)