Antonymer.nu logotyp

Antonymer till fördärva

Antonymer till fördärva

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till fördärva:

Mer information om ordet fördärva

Ordet fördärva består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet fördärva i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 20 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 18 poäng.

Engelsk översättning av fördärva

Den engelska översättningen av det svenska ordet fördärva är damage, spoil, ruin.

Ordet fördärvas popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet fördärva sker det i snitt varje månad ungefär 210 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till fördärva

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till fördärva kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till fördärva, eller vad som är motsatsen till själva ordet fördärva. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller fördärva. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till fördärva, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till fördärva, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till fördärva.

Närmeord till fördärva

Ord som innehåller eller liknar fördärva: fördärv, fördärvlig


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är alstra en antonym till fördärva, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)