Antonymer.nu logotyp

Antonymer till främre del

Antonymer till främre del

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till främre del:

Mer information om ordet främre del

Ordet främre del består av totalt 9 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet främre del i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till främre del

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till främre del kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till främre del, eller vad som är motsatsen till själva ordet främre del. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller främre del. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till främre del, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till främre del, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till främre del.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är akter ut en antonym till främre del, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till främre del.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)