Antonymer.nu logotyp

Antonymer till fusionerade

Antonymer till fusionerade

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till fusionerade:

Mer information om ordet fusionerade

Ordet fusionerade består av totalt 11 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet fusionerade i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 17 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Ordet fusionerades popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet fusionerade sker det i snitt varje månad ungefär 20 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till fusionerade

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till fusionerade kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till fusionerade, eller vad som är motsatsen till själva ordet fusionerade. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller fusionerade. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till fusionerade, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till fusionerade, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till fusionerade.

Närmeord till fusionerade

Ord som innehåller eller liknar fusionerade: fusionerad


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är separerade en antonym till fusionerade, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till fusionerade.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)