Antonymer.nu logotyp

Antonymer till diskontinuerlig

Antonymer till diskontinuerlig

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till diskontinuerlig:

Mer information om ordet diskontinuerlig

Ordet diskontinuerlig består av totalt 15 bokstäver, varav 9 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet diskontinuerlig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 21 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 23 poäng.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till diskontinuerlig

diskontinuerlig antonymer
motsats till diskontinuerlig
förklaring diskontinuerlig
diskontinuerlig tvärtom
diskontinuerlig motsatsord
stavning diskontinuerlig

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kontinuerlig en antonym till diskontinuerlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)