Antonymer.nu logotyp

Antonymer till glad och oförskräckt

Antonymer till glad och oförskräckt

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till glad och oförskräckt:

Mer information om ordet glad och oförskräckt

Ordet glad och oförskräckt består av totalt 18 bokstäver, varav 13 bokstäver är konsonanter och 5 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet glad och oförskräckt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 50 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 50 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till glad och oförskräckt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till glad och oförskräckt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till glad och oförskräckt, eller vad som är motsatsen till själva ordet glad och oförskräckt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller glad och oförskräckt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till glad och oförskräckt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till glad och oförskräckt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till glad och oförskräckt.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är glad och oförskräckt en antonym till både långtråkig och tråkig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till glad och oförskräckt.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)