Antonymer.nu logotyp

Antonymer till hög

Antonymer till hög

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till hög:

Mer information om ordet hög

Ordet hög består av totalt 3 bokstäver, varav 2 bokstäver är konsonanter och 1 bokstav är en vokal. Om man skulle spela ut ordet hög i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 9 poäng.

Engelsk översättning av hög

Den engelska översättningen av det svenska ordet hög är (även vardagligt om en grupp människor) heap, pile.

Ordet högs popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet hög sker det i snitt varje månad ungefär 1300 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till hög

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till hög kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till hög, eller vad som är motsatsen till själva ordet hög. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller hög. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till hög, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till hög, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till hög.

Närmeord till hög

Ord som innehåller eller liknar hög: högljudd, högmodig, högre, högre befattning, högt skattad, värdera alltför högt


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kort en antonym till hög, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)