Antonymer.nu logotyp

Antonymer till inåtbuktad

Antonymer till inåtbuktad

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till inåtbuktad:

Mer information om ordet inåtbuktad

Ordet inåtbuktad består av totalt 10 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet inåtbuktad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 20 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 20 poäng.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till inåtbuktad

inåtbuktad antonymer
motsats till inåtbuktad
förklaring inåtbuktad
inåtbuktad tvärtom
inåtbuktad motsatsord
stavning inåtbuktad

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konvex en antonym till inåtbuktad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)