Antonymer.nu logotyp

Antonymer till konvex

Antonymer till konvex

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till konvex:

Mer information om ordet konvex

Ordet konvex består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet konvex i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 21 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 18 poäng.

Engelsk översättning av konvex

Den engelska översättningen av ordet konvex är (om yta) convex.

Närmeord till konvex

Ord som innehåller eller liknar konvex: konventionell, konvergera, konversabel, konversation, konversera, okonventionell

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till konvex

konvex antonymer
motsats till konvex
förklaring konvex
konvex tvärtom
konvex motsatsord
stavning konvex

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konvex en antonym till både inåtbuktad och konkav, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till konvex.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)