Antonymer.nu logotyp

Antonymer till inbringande

Antonymer till inbringande

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till inbringande:

Mer information om ordet inbringande

Ordet inbringande består av totalt 11 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet inbringande i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 15 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 14 poäng.

Engelsk översättning av inbringande

Den engelska översättningen av ordet inbringande är lucrative.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till inbringande

inbringande antonymer
motsats till inbringande
förklaring inbringande
inbringande tvärtom
inbringande motsatsord
stavning inbringande

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är inbringande en antonym till både ofördelaktig och oförmånlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till inbringande.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)