Antonymer.nu logotyp

Antonymer till infart

Antonymer till infart

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till infart:

Mer information om ordet infart

Ordet infart består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet infart i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 9 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av infart

Den engelska översättningen av det svenska ordet infart är approach, entrance.

Ordet infarts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet infart sker det i snitt varje månad ungefär 170 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till infart

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till infart kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till infart, eller vad som är motsatsen till själva ordet infart. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller infart. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till infart, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till infart, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till infart.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är utfart en antonym till infart, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till infart.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)