Antonymer.nu logotyp

Antonymer till inte någon

Antonymer till inte någon

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till inte någon:

Mer information om ordet inte någon

Ordet inte någon består av totalt 9 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet inte någon i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 14 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 14 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till inte någon

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till inte någon kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till inte någon, eller vad som är motsatsen till själva ordet inte någon. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller inte någon. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till inte någon, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till inte någon, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till inte någon.

Närmeord till inte någon

Ord som innehåller eller liknar inte någon: inte någon gång, inte några


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är inte någon en antonym till både allesammans och allihop, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)