Antonymer.nu logotyp

Antonymer till konsument

Antonymer till konsument

Vi kunde hitta totalt två antonymer till konsument:

Mer information om ordet konsument

Ordet konsument består av totalt 9 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet konsument i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 17 poäng.

Engelsk översättning av konsument

Den engelska översättningen av ordet konsument är consumer.

Ordet konsuments popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet konsument sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar.

Närmeord till konsument

Ord som innehåller eller liknar konsument: konsumera


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konsument en antonym till både producent och tillverkare, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till konsument.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)