Antonymer.nu logotyp

Antonymer till konsumtionsvara

Antonymer till konsumtionsvara

Vi kunde hitta totalt en antonym till konsumtionsvara:

Mer information om ordet konsumtionsvara

Ordet konsumtionsvara består av totalt 15 bokstäver, varav 9 bokstäver är konsonanter och 6 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet konsumtionsvara i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 26 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 26 poäng.

Engelsk översättning av konsumtionsvara

Den engelska översättningen av ordet konsumtionsvara är consumer good.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kapitalvara en antonym till konsumtionsvara, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till konsumtionsvara.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)